Osobe koje vole da se "trči" za njima
Bok društvo
Evo za mene jedna zanimljiva tema o nekim osobama koje vjerojatno nikada neću shvatiti.
Iako mi se u životu ova situacija događala već nekoliko puta (i u ljubavnom i prijateljskom smislu), odlučio sam baš vidjeti kakvi ste vi po tom pitanju i je li ima netko među vama tko će se pronaći u ovome. Ako ima da mi pomogne objasniti da možda shvatim neke stvari.
Stvar je iduća. Tipkam s nekim tipom već par dana pokušavajući realizirati upoznavanje uživo i možda neko buduće prijateljstvo. I jednostavno sam bio otvoren po pitanju svega u vezi njega. Rekao sam mu da mi se čini okej i da bi želio da se uživo upoznamo na šta su takoder i njegovi odgovori za mene bili isti tj. da sam mu super i da sam baš draga osoba međutim sam nije pokretao temu upoznavanja uživo. Od početka tipkanja pitao sam ga 2-3 puta već da izađemo i upoznamo se što je većinom ignorirao ili davao neprecizan odgovor tipa "a ne znam", "nisam imao dobra iskustva", "možda", "vidit ću"... Po tipkanju se nekim dijelom vidi da možda cak i želi izaći i upoznati se ali koliko sam shvatio želi da se ja malo više potrudim da bi on pristao na izlazak. To mi je čak jednom i rekao da voli da se malo trče za njim i da se netko vrti i trudi oko njega. Čak smo razmjenili slike lica sta inače ne radim (prakticiram kameru radije), pitao me čak i snep i instagram (iako broj za waap nije htio dati jer previše ljudi ima njegov broj??). Dakle nije fejkara i vjerojatno bi on i izašao nakon par dana da ga ja svaki dan pritišćem i "molim" šta meni stvarno ne pada na pamet jer jednostavno nisam takav. Smatram ako netko može bez mene da mogu i ja bez njega što je i istina.
Osoba sam kojoj nije problem i koja će napraviti prvi korak i preuzeti inicijativu, bilo u ljubavnom ili prijateljskom smislu, ali sve do neke granice. Ako vidim da je osoba hladna i ne zainteresirana odustajem jer smatram da za svaki odnos (bilo ljubavni ili prijateljski) mora bit obostrana zainteresiranost.
Naravno meni više ne pada na pamet javljat mu se ili ponovno pokušati nešto započeti. Jednostavno ne vidim smisao ako je sve očito jednostrano.
Iskreno šteta je stvarno i žalosno koliko se ljubavnih odnosa i prijateljstava ne realizira upravo zbog ovakvoga karaktera i razmišljanja nekih osoba koje vole hraniti svoj ego.
Trčete li ili ste nekad trčali za nekim?
Jeste li mozda vi osoba koja voli da se trče za njom? Koje je vaše mišljenje o takvim osobama?
Isplati li se nekada trčati za nekim da bi se ostvarila veza ili prijateljstvo? Ja smatram da ne. Vi? Raspišite se
Dakle ovo vrijedi i za ljubavni scenarij i scenarij kada je samo prijateljstvo u pitanju.