Slučajni susreti

INA jučer oko 11:30

Neću pisat lokaciju da mu ne napravim pomutnju na radnom mjestu...
Stojim u redu i gledam, lik nabildan, puca ona maica od mišića... Rekoh sam sebi zgodan lik, lipo vidit, al garant traži sebi ravnog, nemam šanse kod njega. Cura sa strane stoji i gleda u njega ko u Boga, hvata je nervoza, tupka, ne zna šta bi od dosade (cura ispunjava ankete), ali ovaj je ne doživljava, radi svoj posao... Ja kolutam očima, stari ispred ima 1600 računa za platit, nikad kraja... Konačno dođem na red, mislim se u sebi "plati i bjež". Kad naravno, "želite li možda žvake, na akciji su?" Ja "ne, hvala", on "možda snickers?", ja "ne bih, hvala", on opet "oćete uzeti kavu za van?", ja opet odbijam. Eh sad, nešto je promrmoljio, ali nisam razumio šta i pitam ga "imate li možda koji dobitni listić na akciji?" na to lik zavari i kaže "naravno, svaki je dobitan!". Počnemo se obojica smijat, ima tako zarazan osmijeh da sam mu poželio u tom trenu sve kupit pa čak i njega...
Uglavnom, znam da vjerojatno ovo nećeš pročitat i da si vjerojatno str8, ali eto, morao sam olakšat dušu, a možda i postoji 0,0001% šanse da sam u krivu te da se prepoznaš i javiš. ;)