Putovanja

Fantom
Fantom
u Putovanja

Partner(i) za roadtrips

Ima li zainteresiranih za zajednicki roadtrip? Vlastitim autom ili rent-a-carom, i ponekad kombinacijom javnog prijevoza... :auto:

Ja skoro uvijek putujem solo, i ponekad bih htio da sam s nekim...:dancing:

Dijelimo troskove rentanja auta, goriva, hotela... Mozemo i krevet dijeliti! :lukavi: :lol:

Iskustva imam, ja bih vozio i organizirao sve - tak da nemas brige oko toga.
Radio sam dugacke ture vec, vozio u oko 40 drzava, od 70 koliko sam ih posjetio...

Zelim roadtrip od Zagreba do Bangkoka na proljece 2025 (auto + vlak). Rado podijelim detalje ako koga zanima. Put bi trajao min. 2 mjeseca i islo bi se sredisnjom rutom. :cheer:

Do sada sam vec 2 puta isao tako od Bangkoka do Zagreba, ali svaki put solo. Dva i pol mjeseca na putu zna biti usamljeno i dosadno, iako upoznajes ljude usput... Tak da vise ne bih solo. Vecinom sam isao javnim prijevozom, a manji dio rent-a-carima; sada zelim obratno da bude. Postoji i mogucnost vlastitim vozilom, ali to je nesto kompliciranije...:hang:

Radio sam jos neke dulje kao, kao Novosibirsk - Bangkok, Peshawar - Karachi, London - Zagreb, Bangkok - Singapur i jos mnogo manjih. Tak da nisam nov u ovome, znam moguce probleme i cake.
:tunel:

Imam jos neke zelje i planove, pa ako postoji neko (neki, neke...) voljan tko ima vremena i mogucnosti neka se javi porukom. :lovekiss:

Nebu išlo!

Za više sadržaja trebaš se prijaviti ili otvoriti korisnički račun.