Veze i razlika u godinama
Što mislite, funkcionira li? Za koju ste razliku u godinama voljni pristati?
Osobno sam bila u jednoj takvoj vrsti odnosa, ja sam imala 21 a ona 40. Nije funkcioniralo ali sad se iskreno pitam je li to bilo zbog godina ili nečeg drugog.
Smatrate li da takva vrsta odnosa ima odlike djece i roditelja? Da osoba u 40ima ima roditeljske instinkte gdje se zeli brinuti za nekog ali nije nikad imala vlastitu djecu. I onda kada dode mlađa osoba koja nije nikad primila dovoljno ljubavi od svojih roditelja cini mi se da to tada za njih postaje dobitna kombinacija. Koliko uopce funkcionira ovako nesto?
Šta se financija tice, logicno je i da starija osoba vrlo vjerojatno ima i vise para i bolje izgradenu karijeru. Možda i svoj stan. A mlađa možda ili tek studira, izgraduje svoju karijeru, zivi sa svojima jos. Postoji li vise prepreka za ovakvu vezu?
Također koje bi bile prednosti po vama?
Ja bi rekla da su stariji vise direktni oko toga sta zele. I da vise znaju sta zele. Možda i mogu pružiti veci osjecaj sigurnosti i zasticenosti. A za mlađe sa starijima, mozda lose zvuci ali valjda ih je lakše kontrolirati ili utjecati na njih. Mislim, valjda oni i na neki način zele da ih vodi netko stariji i iskusniji kroz to sve. Ako imaju povjerenja. Smatrate li da su stariji u vecoj poziciji moci u ovakvoj vezi? Šta se tice manipulacije ili iskoristavanja.