Noćni život

LePedeur
u Noćni život

Sjemenište x Kokošinjac 25.1. (afterparty Bob The Drag Queen showa)

Šta je ljube, nisi vidila kokoš dosad?

E pa guess what Mimi, Koke dolaze u Zagreb! Prvo su došle fritule na advent, a sad vaš najdraži drag kolektiv iz Splita dolazi u Močvare!

Jako smo uzbuđeni jer kad mi mislimo Zagreb, mi mislimo na MLINCE i s čime se rade MLINCI? S tukon koja je skoro KOKOŠ! Splićani dolaze preuzet stvar u svoje ruke i izlit ćemo kanistar maslinovog uja na uništene Zagrepčane da vidite kako to Dalmatinci mažu!

Dođi družit se s nama u subotu nakon Bob the Drag Queen showa, 25. 1. u 00.00 (za sve lapače koje triba vodit šotobraco to znači da ćete od iskuće izać u subotu, a vratit ćete se doma u nedilju valjda, nisan van ja mater) pa ćemo udrit jedno spli'sko kolo, popit bevandu i naranit ribe! Evala!

23:00 🚪vrata
00:00 - 01:00 👯🐔Drag Kokošinjac
01:00 - 04:00 ⛪💦 Sjemenište: Koke u gostima

Propovijedi po:
Lady Gaga, Charli XCX, RuPaul, Chappell Roan, Troye Sivan, Miley Cyrus, Megan Thee Stallion, Kim Petras, Doechii, cupcakKe, Lil Nas X, Lizzo, Dua Lipa, Billie Eilish, MARINA, Magdalena Bay, Chase Icon, Doja Cat, Todrick Hall, Ayesha Erotica, COBRAH, Azealia Banks, Slayyyter, Kesha, Britney Spears, The Dare, Peaches, Madonna, Dorian Electra, Brooke Candy, Gottmik...

Misu drže:
Dežurni Peder (Dubrava)
Transpello (Sesvete)

▬▬

Sjemenište: Koke u gostima

🗓️ Subota 25.1.2025.
📍 Klub Močvara
🔗 www.mochvara.hr
🎟️ WEB pretprodaja: Drag Kokošinjac + Sjemenište / 7€
🎟️ Na dan eventa: Drag Kokošinjac + Sjemenište / 9€
🎟️ Upad za Sjemenište / 5€
👗 Dress code: Pride / LGBTQ+ / Drag / Cunty / brat
🍷 Akcija na šanku: BRAT JUICE 2,90€

#dragshow #brat #jabitozabranio

Nebu išlo!

Za više sadržaja trebaš se prijaviti ili otvoriti korisnički račun.