Girl on girl action
Smeta me što teme u kojima ženski dio haera "laprda" imaju određena ograničenja u godinama. Pa je tamo nekakvo "druženje za stariju ekipu", pa je "gdje su nestale starije cure", pa je granica gdje te "starije" počinju, a mlađe prestaju ostavljena na volju one koja otvori temu i tu granicu povuče u prvom postu, pa uslijed svega u tim temama se pojave teme i rasprave koje realno nemaju veze ni sa starijim curama ni njihovim nestankom ni druženjem, pa ih se kao off-topic koji i jesu šibne u Laprdarij gdje ih više bog otac nemre naći itd itd.
Stoga otvaram jednu temu za sve žene haera (htjedoh napisat "lezbe", al opet bih time povukla granicu i previše suzila krug) gdje se možemo mrvicu sklonit od ovdje većinskih dečkiju (no hard feelings guys ) i popričat s kolegicama forumašicama.
Teme razgovora si zadajemo same, a često u tom small talku naiđe i neki materijal za otvaranje zasebne forumske teme u kojoj onda svi možemo dodatno raspravljati (jer realno ponestalo nam je ideja za kvalitetne forumske rasprave lately).
Napisah ja ovdje sad boga oca, jer ja ne znam bit sažeta al ustvari je vrlo jednostavno - ovdje cure dođu podružit se s drugim curama zamislimo to kao jedan cyber odlazak na kavu ili, kao što je neko nekidan negdje napisao (ne znam di kad ni zašto, senilna sam): babinjak...