Svakodnevne misli

Izgubiti prijatelja zbog seksualnosti

Neznam hoce li itko uopce procitati ovo jer nije bas najzanimljivija tema na svijetu ali zanima me jeli ikad itko od vas izgubio prijatelja zbog toga sto ste gay bi lesbian trans ili sta god spada u tu kategoriju.
Upravo sam se posvađao sa najboljom prijateljicom jer sam gay. Nije bila svađa vec je ona samo meni rekla da joj se gadim otkako sam se promjenio (izasao iz ormara sto se prijatelja tice). Nije me pogodilo to sto nevoli pedere ni to sto joj se gadi moje 'novo' ponasanje koliko me pogodila ta njena hladnoca rekla mi je imam svoje drustvo ja svoje i aj bok...
Imali smo prijateljstvo koje je u mojoj glavi bilo najbolje ikad znala je da sam gay prije svih i cinilo mi se da joj nije smetalo imao sam drame se zaljubljivanjem u straight decka i uvjek je bila tu za mene jedina od svih ljudi na ovome svijetu. Znao sam da nevoli i nepodrzava lgbt ljude ali rekla mi je da joj to nije bitno kod mene nakon svega sto sam prosao u zadnjih par mjeseci istina je da sam se dosta promjenio jer mi je decko doslovno raskomadao srce ali jos sam bio spreman voljeti jednu osobu na ovom svijetu a to je bila ona.
Sad se osjecam toliko uzasno i usamljeno a sto je najgore imam godisnje ispite od sljedeceg tjedna koje nesmijem pasti.
Vec sam se zbog decka poceo drogirati ali sad se osjecam kao da mi nema spasa osjecam se slabo jadno i sam se sebi gadim jer sam si dozvolio da me ljubav toliko unisti prije sam pljuvao po depresivnim i suicidalnim ljudima a sada ih razumijem bolje nego bilo tko...
Svaki savjet je dobro dosao :(

Nebu išlo!

Za više sadržaja trebaš se prijaviti ili otvoriti korisnički račun.